SEA

BEDRIJF LATEN GROEIEN DOOR SEA

Een aantal jaar geleden ben ik mijn bedrijf begonnen en heb ik helaas wat tegengeslagen gehad. Uiteindelijk had ik de moed opgegeven en liet ik mijn bedrijf voor wat het was. Natuurlijk baalde ik hiervan maar ik ging door met mijn reguliere baan, door al het hectische werk daar was ik mijn bedrijfje alweer een beetje vergeten. 

Op een business meeting ben ik in contact gekomen met iemand die zijn bedrijf liet stijgen door middel van zoekmachine adverteren, SEA dus. Dit hield eigenlijk in dat je door middel van betaalde advertenties met bijvoorbeeld Google Adwords je snel resultaten kan boeken. Toen ik dit hoorde dacht ik meteen aan mijn verwaarloosde bedrijf en ging ik wat meer informatie op vragen bij die persoon, hij vertelde dat een vriend van hem een SEA specialist is. Zo kwam ik bij het online marketing bedrijf Online Infinity uit Rotterdam terecht. Na een fijne kennismaking zijn we mijn SEA campagne begonnen. Omdat ik lang niet meer naar mijn bedrijf had omgekeken duurde het even voor dat dit proces op gang kwam, we maakte gebruik van Google Adwords en zorgde we ervoor dat we het maximale rendement uit mijn campagne konden halen. 

SEA is een goede ervaring voor mij geweest, mijn doel was om meer bezoekers naar mijn website te trekken en dat is gelukt, we hadden de online marketing campagne zo afgesteld dat we ervoor zorgde dat alleen relevante bezoekers op mijn website terecht kwamen. Zo zag ik al na een paar weken resultaat!

online infinity